Egyéni business coaching

Az egyéni coaching során arra törekszem, hogy a velem szemben ülő elérje az általa kitűzött célt, s hogy a segítségemmel képes legyen fejlődni és változni. A sztereotípiákkal ellentétben itt nem csak ülünk és beszélgetünk: alkotunk, játszunk, megmozdulunk, hogy új szemszögből lássuk a problémáinkat. Változatos eszközökkel és módszerekkel igyekszem elősegíteni a gondolkodási és cselekvési szokások szükséges változtatását. Ez egy közös felfedező út, ahol én kísérő vagyok, de a térképet az ügyfelemnek kell olvasnia.

Egyéni coaching

Amire a coaching ülésen nálam számítani lehet:

A beszélgetés középpontjában végig az ügyfelem és az ő helyzete, kérdésköre, elérendő célja áll. A Hogyan-ra koncentrálunk és a jelenben maradunk.

Az együttműködés során feltárjuk azokat a lehetőségeket és erőforrásokat, amelyekkel a cél elérhetővé, a terv megvalósíthatóvá válik.

A beszélgetés hatására folyamatosan változik, fejlődik ügyfelem gondolkodása, önismerete, a problémához való hozzáállása és viselkedése.

Milyen módszereket használok az egyéni üléseken?

Egyéni coaching

Gestalt módszer

Az ember mindig igyekszik alkalmazkodni a külvilág körülményeihez – legalábbis ahhoz, amit ő a külvilágnak gondol. Olykor azonban előfordul, hogy nem a valóságot nézzük, hanem a saját elképzelt világunkat vetítjük ki a világra.

Ilyenkor segít a Gestalt módszer: lefejtjük a magyarázatokat, az indokokat, és arra koncentrálunk, ami van.

Támogatást adok ahhoz, hogy az átmeneti, bizonytalanságokkal teli időszakban az ügyfelem megtalálja a számára megfelelő, új rendszert, és képes legyen felépíteni és működtetni is azt. A friss nézőpontok segítik az ügyfél kiteljesedését a munkában és az egész életében.

Egyéni coaching
Integrál coaching

Integrál coaching

Ahogy a neve is mutatja, ez a különböző módszereket, nézőpontokat egységben látja, integrálja, rendszerbe szervezi. A problémákat kívülről vizsgáljuk meg, ugyanakkor belülről dolgozzuk fel.

A módszer ehhez ad egy olyan keretrendszert, amiben az ügyfél és az őt körülvevő világ egységben, kölcsönhatásban látható.

Hiszem, hogy a legértékesebb eredményeink a szívünkben születnek, nem a fejünkben. A coaching során a korábbi megoldási mintákat „áthangoljuk” egy új megoldási móddá, ami támogatást ad ahhoz, hogy az ügyfelem megvalósítsa a kitűzött célját, tanuljon magáról és fejlődjön.

Amikor az ember kibillen az egyensúlyából, elakad, vagy szüksége van jövőképe erejének megerősítésére, akkor néha jól jön egy külső megfigyelő, aki segít új szemszögből látni a dolgokat. Ám a barátaink, szeretteink sokszor akaratlanul is azt mondják, amit hallani szeretnénk, csak hogy jobban érezzük magunkat, vagy olyan tanácsokat adnak, amik saját magukból indulnak ki.

Coach-ként nem ítélkezem, nem vigasztalok és nem adok tanácsokat. Jól irányzott kérdésekkel támogatom az ügyfelem, hogy megtalálja a saját válaszait – hiszen ő tudja legjobban, mi a jó neki. A kérdezés utáni közös csendbe érkezünk, egy érzelmi összekuszáltságtól mentes térbe. Oda, ahol az új irányai formát öntenek.

A folyamat végén a közös eredményünk lesz a megtalált új út, a változás varázsa és az ügyfél önmagában felfedezett erőforrásai.

 

Milyen helyzetben érdemes hozzám fordulnod?

Ha azt gondolod, hogy több van benned és szeretnéd a teljes potenciálod kibontakoztatni.

Ha úgy érzed, hosszabb ideje elakadtál szakmailag, nem látod, merre haladhatnál.

Ha a rengeteg munkától kimerültnek érzed magad és fennáll a kiégés veszélye.

Ha úgy látod, egy munkatársi csoportnak szüksége van egy szakértő támogatására az egyensúly megteremtéséhez.

Ha régi vagy új felettesként szükséged van arra, hogy fejleszd a vezetői attitűdöd, a viselkedésed, az eszköztárad.

Ha a munkád során valamilyen különösen nehéz döntéseket kívánó, kritikus helyzetben kell megállni a helyed.

Ha gondjaid vannak a feladatmenedzsment, az időbeosztás terén, és egyedül nem tudsz ezen javítani.

Ha fokozódó kihívást jelent, hogy a munka-magánélet egyensúlyát tartósan fenn tudd tartani.

Ha olyan tartós munkahelyi konfliktus elszenvedője vagy, amely negatívan befolyásolja a teljesítményed.

Ha munkahelyváltás előtt/alatt/után állsz, és szükséged van a folyamat során szakértő támogatásra.

Mit tudok én adni ebben a folyamatban?

Mély megértést és elfogadást.

A külső szem objektivitását.

Rendszeres visszajelzést.

A vezetőként szerzett három évtizedes tapasztalatomat.

Új nézőpontokat, szokatlan szemléletet.

Támogatást a döntésekhez.

Kézzelfogható eredményeket.

Sikerorientált megközelítést.

Ítélkezésmentes hozzáállást.

Maximális diszkréciót.

 Akiket már megoldáshoz segítettem…

Cégvezetőként kiemelten fontosnak tartom, hogy ne egyéni játékban gondolkodjak, hanem a csapatra és a csapat munkára fókuszáljak. Néha viszont nehéz kiadni a kezemből a feladatot, ami azt eredményezi, hogy túlvállalom magam, elfáradok és romlik a hatékonyságom. Áginak ebben kértem a segítségét, hogy mutasson utat, hogyan lehetek kevésbé ragaszkodó a feladataim kapcsán és hogy tudom észrevenni, hogy mi az, ami tovább adható egy kollégának a hatékonyság érdekében. Ági profizmusa vitathatatlan, ugyanis a közös munka hatására felismertem, mely feladatok esetében vagyok nélkülözhető, így marad időm, hogy fókuszáltan a cégen tudjak dolgozni, ahelyett, hogy benne ragadok a mókuskerékben.

Petkovics Alexandra – Csak Pozitívan magazin

Ági könyvében sikerült több vezetőmre is ráismernem. Jobban megértettem mit, miért tettek úgy, ahogy, és e cselekedeteik mögött milyen szándékok húzódhattak meg. Számomra önmagában már ez hatalmas megkönnyebbülés, és megvilágosodás érzéssel járt együtt. Szívem szerint mind a vezetőimnek, mind alkalmazott kollégáimnak küldenék egy-egy példányt már csak az egymás iránti érzékenyítés, empátia kialakulása érdekében is. A könyv szépen nyomon követi az inspiráló vezetővé válás lépcsőfokait és hasznos coaching tippekkel, illetve saját tapasztalatokkal segíti az olvasót a jelenlegi helyzetének felismerésében. Amit pedig sikerül meglátni magunkban vagy másokban, azon már változtatni is képesek vagyunk. Ehhez szerencsére jó kis eszközöket is kapunk Ágitól. Kívánom, hogy minél több leendő vezető, vezető, és alkalmazott forgassa nyitott elmével és szívvel ezt a remekművet.

Galsi-Kiszely Anikó- Business és life coach

Ági igazi 21. századi vezető. Személyes élettapasztalata, a magyar és nemzetközi közgazdász munkássága, integrál tanácsadó és az üzleti coach diploma megszerzése magasszintű tudatosságra emelte. Folyamatos személyes fejlődését, minden cselekedetét, a közösségi érzés megélését nyitott gondolkodása, a holisztikus szemléletmód szem előtt tartása vezérlik. Érti a mikro- és makró rendszerek összefüggéseit, a szervezetek és vezetőik működési mechanizmusait. Ő már megtapasztalta, hogy a folyamatos tanulás, erőfeszítés fejlődést, minőségi, tudatossági szintemelkedést eredményez. Így vérteződött fel bátorsággal és a felelőségteljes vezető fejlesztővé váláshoz szükséges képességekkel. Szakszerű segítségével felébreszti a vezetőkben azt a hajtóerőt, potenciált, amelyekkel megteremthetik az egyensúlyt személyes életükben, közösségükben, szervezetükben egyaránt. 

Inspiráló hatására épülhet a katedrális.

Dr. Fazekasné Balogh Piroska – wellnessoktató, sportszervező-menedzser

Ágnes egy olyan ritka személy aki megjárta az anyagi céges világ mélységeit, de ismeri a spirituális élet magasságait is. Ajánlom Coachként azon személyek részére is akik munkavilágából, jönnek alkalmazottként vezetőként vagy tulajdonosként változni fejlődni szeretnének, vagy nem találják az utat az útvesztőben. Integrál szemléletű látásmódja segít globálisan rálátni a problémák (feladatok ) megoldására.

Kávássy Péter – tulajdonos- Holland Alma Kft.

Ági könyve egy igazán különleges könyv, amit jó szívvel ajánlok vezetők számára. Sőt, akár mindenkinek, aki szeretné saját életét katedrálisra építeni, tudatosan odafigyelve önmagára és fejlődni folyamatosan. A közös munka során Ági saját elképzeléseit felülmúlva adott mások véleményére, szavára, sokrétű kutatásai, alátámasztott tények sorozatai pedig mindenki a maga hasznára tudja fordítani. Egy komplett vezetői módszertant kaphat az, aki ráfordítja az idejét, ami pedig bőségesen megtérül.

Máté Brigitta – lektor, stratéga (Lépcsőfok)

Ági az egyik leginspirálóbb ember, akit ismerek. Mind szakmailag, mind emberileg. Az én életem szegényebb lenne nélküle, az biztos. Szívből ajánlom a vele való kapcsolódást akár a könyvén keresztül, akár egyéni beszélgetés formájában.

Vagyóczki Nóra

Ágihoz egy elég kényes üzleti témával fordultam, kicsit félve, hogy vajon mit szól majd hozzá, tud – e segíteni. Aztán elkezdtük a coachingot, feltett 1-2 kérdést, én pedig szépen oldódtam, egyre közelebb kerültünk a megoldáshoz
Mindenkinek szívből ajánlom Őt, nagyon jó szakember, fantasztikus ember, aki tudja hogyan segítsen.

Enessey Melinda – Fotós

Volt egy olyan üzleti ügyem, amivel sokáig nem boldogultam. Ági jutott eszembe. Megkerestem és egy nyolc alkalmas coaching folyamatot kezdtünk el. Minden alkalommal közelebb kerültünk a megoldáshoz.
Soha nem gondoltam volna, hogy a probléma ilyen hamar és eredményesen orvosolható. Mindenkinek ajánlom Ágit, mert felkészült és profi szakember.

Papp Sándor – Főkönyvelő

Mire számíts a jelentkezés után?

1

Miután az alábbi naptárban lefoglaltad az időpontod, egy 5+1 kérdésből álló kérdőívet küldök számodra, ami a további munkánk alapja lesz.

2

0. coaching alkalom során kialakítjuk a kereteket, megismerkedünk, kitűzzük a célt, amit el szeretnél érni, szerződünk a közös munkára.

3

Az ülések alkalmával átbeszéljük, hogy hova jutottunk, és merre megyünk tovább. Bármikor hozhatsz újabb célt is, de ki is szállhatsz, ha úgy érzed jónak.

Mennyibe kerül a Business Coaching?

Az első alkalom INGYENES! Erre tudsz időpontot foglalni itt a weboldalon.

Együtt meghatározzuk a coaching folyamatot, és a tervezett részvételi időtartamot a te saját esetedben, a te céljaidat figyelembe véve.

Ezután minden alkalom 25.000 – 50.000 Ft között mozog, attól függően, hogy személyesen vagy online, egyéni ügyfélként vagy céges keretek között találkozunk, illetve 60 vagy 90 perc a megfelelő számodra egy alkalommal. Az ár bruttó ár, áfával már nem kell számolnod.

Van lehetőséged bérlet vásárlására, amennyiben egyéni ügyfélként több alkalomban állapodunk meg. Ez egy kedvezményes lehetőség neked, 5 alkalmat tartalmaz, és 115.000 Ft-ba kerül.

Ha szeretnél velem dolgozni, foglald le a 30 perces ingyenes konzultációt velem.

A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.

Adatvédelmi beállítások elmentve!
Adatvédelmi beállítások

Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.

Ezek a cookie-k szükségesek ahhoz, hogy a webhely működjön, és nem kapcsolható ki a rendszerünkben.

Az oldal működtetéséhez az alábbi technikai cookie-ek szükségesek wordpress_test_cookie Technikai. A honlap bezárásáig Megnézi hogy az adott felhasználó engedélyezi a cookiek használatát wordpress_logged_in_a47d7e894e09e438081160d6830796e6 Technikai. A honlap bezárásáig Megnézi, hogy ki vagy, és hogy be vagy-e lépve wp-settings- technikai WordPress szintén használ néhány wp-settings-[UID] cookie-t. A számok a végén az Ön személyes felhasználói azonosítója az adatbázisból. Célja az admin felület és interface beállításaihoz szükséges. 1 év wp-settings-time- technikai WordPress szintén használ wp-settings-{time}-[UID] cookie-t. A számok a végén az Ön személyes felhasználói azonosítója az adatbázisból. Célja az admin felület és interface beállításaihoz. 1 év nextendsession 24 óra Felismerje a számítógépet, amikor egy felhasználó ellátogat weboldalunkra
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Összes tiltása
Összes engedélyezése